4 деца, Чимев и Галчев дадоха старта на „Зелена градска среда“ от „Развесена върба“ в Дупница На официална пресконференция днес в Община Дупница, бе сключен договорът за  между кмета инж. Методи Чимев и изпълнителите от ДЗЗД "Съвременна Дупница 2014"-Пловдив, които бяха представени от Любомир Галчев за "Зелена градска среда" на стойност 5 млн. лева. "Благодаря за доверието, което ни гласуваха от Община Дупница. Ще изпълним поетия ангажимент качествено и в срок, след който се надявам всички и кметско ръководство и граждани да останат доволни. Досега сме изпълнили няколко големи проекта от тази област, така че имаме нужния опит, за да реализираме проекта и в Дупница", заяви Галчев, който е син на известният благоевградски строителен предприемач и бивш футболен бос Николай Галчев. "До ден-два ще бъде сключен и анекса за удължаване на договора за изпълнение с още 6 месеца. Иначе, няма анекс, няма договор. Както казах, това е проекта на мандата и след година-два от най-населените квартали ще бъдат напълно обновени и красиви", каза Чимев, който прикани и жителите на града за търпение и разбиране, тъй като градът ще се превърне в строителна площадка. 

Ландшафтният архитект Григор Перчиклийски пък презентира част от ремонтните дейности и изгледа на някои квартали пред пълната зала. 

Веднага след това бе направена и първа копка в района на един от най-окаяните квартали – жк "Развесена върба", където ще бъдат направени сериозни подобрения. Отец Георги Паликарски отслужи молебен за здраве и безаварийни ремонтни дейности. Галчев и Чимев пък направиха символичните първи копки, заедно с деца от квартала.