Отново дрогиран шофьор в Дупница бе задържан от полицията През последните месеци определено броя на дрогираните шофьори наближава този на пияните. Вчера в Дупница в жк“Бистрица“ бе задържан 27-годишен с инициали Н.Д, седнал да управлява след употреба на наркотични вещества. В неговият спътник 26 -годишен с инициали В.Д е намерен пакет амфетамин. Двамата са от Кюстендил. Те са пътували с автомобил „Рено“.
Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Теглото му е 5 грама. Мъжете са задържани с полицейска заповед за 24 часа в арест на РПУ Дупница. По случая е започнато досъдебно производство.
Преди няколко дни бе задържан 29-годишен. При извършена проверка полицаите открили в автомобила му цигарена кутия с канабис. По случая бе започнато досъдебно производство в РПУ Дупница. На 10 септември бе заловен и шофьор седнал да управлява автомобила си след употреба на наркотични вещества. Само от началото на месеца служители на „Група престъпления по пътищата“ задържаха двама водачи на главен път Е-79 управлявали колите си след употреба на упойващи вещества.